Verhuizen

Wil jij je huis te koop zetten, of staat het al enige tijd te koop? Wil je zo veel mogelijk kijkers trekken en je huis voor een mooie prijs verkopen? Het inhuren van een vastgoedstylist is dan erg interessant om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren, zodat deze snel en tegen de meest gunstige prijs verkocht kan worden. 

Mensen kunnen vaak niet door een rommelige inrichting heenkijken en zien daardoor niet de volle potentie van de woning. Uit onderzoek is gebleken dat huizen die door een vastgoedstylist onder handen genomen zijn, meer kijkers trekken en sneller en voor een hogere prijs verkocht worden. 


Het is niet ongebruikelijk dat men de prijs van een huis met €10.000, €15.000 of zelfs €20.000 laat zakken, omdat een huis maar niet verkocht wordt! Waarom niet een vastgoedstylist inhuren tegen een fractie van dat bedrag? Je hebt immers maar één kans om een goede eerste indruk te maken en ik kan je daarbij helpen. Ik kijk ernaar uit om jouw huis zo goed mogelijk in de spotlights te plaatsen.

Uiteraard is een aanstaande verhuizing een perfecte aanleiding om de spullen, die niet meer gebruikt worden, gelijk weg te doen. Zeker als je kleiner gaat wonen. Dit scheelt in de verhuizing en zorgt voor een heerlijke frisse start in de nieuwe woning. Daar help ik je ook graag bij!


Nieuwsgierig naar mijn aanpak?


E-mailen
LinkedIn