Kennismaken

We maken eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt een uur en zal bij jou thuis plaatsvinden. 

We bespreken wat jij graag wil aanpakken, waar je problemen mee hebt en wat je wil bereiken. Ook maken we een rondje door het huis, zodat ik beter begrijp waar jij tegenaan loopt.

Voor het kennismakingsgesprek hoef je trouwens niet extra op te ruimen. Juist door te zien waar jij dagelijks tegenaan loopt, kan ik je beter helpen om een goede aanpak te kiezen.

Uiteraard ga ik discreet om met alles wat je me verteld en laat zien. 

Als je na het kennismakingsgesprek besluit dat je liever niet verder gaat, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in de samenwerking.

Wil je wel samen verder? Dan kunnen we gelijk een werkafspraak inplannen.

Aan de slag

Een werkafspraak duurt meestal 3 uur. Tijdens deze werkafspraak gaan we samen aan de slag om de problemen aan te pakken en jouw doelen te bereiken. Ik help je met het opruimen, organiseren en optimaliseren van jouw ruimte, zodat je weer rust en overzicht krijgt. 

Jij houdt altijd de regie en bepaalt bijvoorbeeld zelf wat je wilt houden en wat er weg mag. Ik werk op een praktische en persoonlijke manier, met oog voor jouw wensen en behoeften. Mijn doel is om jou te helpen een duurzame verandering te creëren, zodat je zelf in staat bent om je huis op orde te houden.

Spullen waarvan je van tevoren al weet dat ze weg mogen, kun je voor onze werkafspraak al weggooien of wegbrengen naar de kringloop. Dan kunnen wij gelijk aan de slag!

En dan?

Na afloop van de werkafspraak bekijken we het resultaat en bespreken wat de eventuele vervolgstappen zijn. Ben je tevreden met de resultaten tot nu toe en wil je zelf verder gaan, of wil je graag een vervolgafspraak inplannen? Wanneer je een vervolgafspraak wil maken, dan kunnen we dat gelijk doen.


En dan rest er nog maar één advies: 

Ontspan en geniet van het behaalde resultaat!


Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw ruimte(s) te transformeren naar een georganiseerde en opgeruimde omgeving waar jij je prettig in voelt. Tot snel!


Ja, ik wil een afspraak maken

  

Tarieven


E-mailen
LinkedIn