Dit ben ik!

Ik ben Wendy Masselink (1969), getrouwd en trotse moeder van een volwassen dochter. Ik woon samen met mijn man in het prachtige Beekbergen op de Veluwe. Ik ben graag creatief bezig, houd van reizen, tuinieren, koken, lekker eten en wandelen. 


Ik ben een enthousiaste optimist en vind het ontzettend fijn om anderen blij te maken! Na ruim 35 jaar in de IT heb ik eindelijk de stap gewaagd en de stoute schoenen aangetrokken. Ik heb de opleiding tot professional organizer voltooid bij De HuishoudCoach van Els Jacobs. Ook heb ik de opleiding vastgoedstylist bij House of KIKI (bekend van Uitstel van Executie) gevolgd. Als professional organizer kan ik echt een verschil maken in de levens van mijn klanten en dat vind ik te gek!

Van ordenen en organiseren krijg ik veel energie en uiteraard geeft een opgeruimd huis een opgeruimd hoofd. Het geeft rust en overzicht, zodat jij volop kan genieten van het leven! Dat gun ik jou van harte en daar help ik jou heel graag bij.

Nu denk je wellicht dat ik de boel altijd al goed op orde had, maar nee hoor. Ik werd door mijn moeder niet voor niets ‘verstrooide professor’ genoemd. Ik ben dus niet zo geboren, maar tegenwoordig hoef ik gelukkig niet meer naar spullen te zoeken, want de glazen staan als soldaten in gelid in de kast, mijn kleding is gesorteerd op soort en kleur en bijna alles heeft een vaste plaats. 

Zo extreem hoeft natuurlijk niet, het gaat er vooral om dat alle spullen een vaste - en vooral logische - plaats hebben. Zo weet je waar het hoort en vind je het ook weer makkelijk terug.

 

En het goede nieuws is:

ook jij kunt dit leren! 


Ik kom jou heel graag helpen met een flinke dosis enthousiasme en een vleugje humor.

 Zullen wij samen aan de slag gaan?


Ja, ik wil graag kennismaken!


Ik spreek Nederlands, Afrikaans en Engels.

E-mailen
LinkedIn