Hoe kan ik je helpen? 

Ik ben opgeleid tot vastgoedstylist door Kirsten Slager van House of KIKI (bekend van Uitstel van Executie). Dat betekent dat ik de hands-on aanpak van House of KIKI onderstreep en aan de slag ga om de ruimtes in jouw huis zo in te richten, zodat potentiële kopers een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en potentie van de woning. In tegenstelling tot sommige andere stylisten, pak ik als House of KIKI vastgoedstylist altijd het hele huis aan. Ik maak geen ellenlange adviesrapporten, maar steek echt zelf de handen uit de mouwen.

Kennismaken

Ik kom eerst langs om kennis te maken en we lopen samen het hele huis door. Ik geef, waar mogelijk, ook al een aantal adviezen. Na afloop maak ik een offerte en stuur deze op. Wanneer je instemt met de offerte, maken we een afspraak zodat ik aan de slag kan gaan.

Aan de slag

Bij het stylen van de woning, werk ik graag zo duurzaam mogelijk. Dat betekent dat ik zoveel mogelijk gebruik ga maken van de spullen die al aanwezig zijn in het huis. Mochten er extra accessoires nodig zijn, dan zorg ik hier ook voor. Deze worden doorberekend en zullen van tevoren op de offerte aangegeven worden. Afhankelijk van de grootte en hoeveelheid werk in de woning, zullen mijn werkzaamheden veelal  1 tot 2 dagen in beslag nemen.


Ja, ik wil een afspraak maken

  

Tarieven


E-mailen
LinkedIn