Waarom een opruimcoach?

Misschien denk je wel: waarom zou ik een professional organizer of opruimcoach inhuren? Zou ik dat niet zelf moeten en kunnen doen? Natuurlijk kan dat, maar soms lukt het gewoon even niet alleen. Dat kan allerlei oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld gezinsuitbreiding, een echtscheiding, het verlies van een partner, een verhuizing, samenwonen of iets heel anders. De aanleiding doet er niet echt toe, de vraag is: komt het ooit weer goed?


Wat kan ik voor je betekenen?

Met mijn hulp en begeleiding kan ook jij jouw huis omtoveren tot een georganiseerde en opgeruimde oase. Samen gaan we aan de slag om jouw spullen en administratie te ordenen, keuzes te maken over wat wel en niet bewaard moet worden en een systeem op te zetten dat voor jou werkt.


Ik geloof erin dat een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Het geeft je de ruimte om te focussen op wat écht belangrijk is en om meer rust en balans te vinden in je leven. Bovendien kan een opgeruimd huis een positieve invloed hebben op je humeur en gemoedstoestand en bespaar je tijd en energie doordat je weet waar alles zich bevindt. En geloof me, het is echt zo de moeite waard!


Dus, als jij ook verlangt naar meer orde, rust en overzicht in je huis en in je hoofd, neem dan gerust contact met me op. Samen gaan we aan de slag om van jouw huis een fijne en georganiseerde plek te maken waar jij je helemaal thuis voelt. Ik kijk ernaar uit om je te helpen!

Hoe pakken we het aan?


E-mailen
LinkedIn